Lazaro Tejedor

Van idee tot uitvoering was het heel prettig werken. Hij hielp mij met het ordenen van mijn ideeën tot een uiteindelijk resultaat.

Toine is een leuke, enthousiaste en ervaren website bouwer. Van idee tot uitvoering was het heel prettig werken. Hij hielp mij met het ordenen van mijn ideeën tot een uiteindelijk resultaat. Hij heeft mijn website lazarotejedor.com voor mij gebouwd en ervoor gezorgd dat ik hem zelf verder kan invullen en of wijzigen indien gewenst.

Hij komt met goede ideeën, onderscheid hoofd van bijzaken en waar nodig geeft hij de juiste (positieve) kritiek om tot een realistische uitvoerbare en mooie website te komen. Het gehele proces liep soepel en prettig.

Lazaro Tejedor (Singer-songwriter, klassiek gitarist en gitaardocent)

Working Downstairs
Nieuwediepstraat 88
2547 TK   Den Haag
+31(0)617 304 517