Debbie Hoekmeijer-van der Zon

Unclosure logo

Hij denkt met je mee en heeft mij al een paar keer aangenaam verrast met creatieve mogelijkheden waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Contact leggen met Toine is makkelijk, direct en persoonlijk.
Dat maakt dat je samen met hem zonder tijdverspilling direct to the point kan komen. Hij helpt je inzichtelijk te maken wat wél of juist niet werkt op jouw website. Hij denkt met je mee en heeft mij al een paar keer aangenaam verrast met creatieve mogelijkheden waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Toine heeft voor mij een dashboard ingesteld waardoor ik makkelijk zelf dingen kan aanpassen. Dit is niet alleen uiterst praktisch maar geeft ook vertrouwen in Toine omdat hij je niet afhankelijk van hem maakt.

Als ik een vraag of opmerking heb, kan ik altijd bij Toine terecht.

Debbie Hoekmeijer-van der Zon (Holistisch en natuurgeneeskundig massagetherapeut)

Working Downstairs
Nieuwediepstraat 88
2547 TK   Den Haag
+31(0)617 304 517